CLARIAH-demonstrator bijeenkomst

CLARIAH is in oktober 2011 ingediend onder de ‘Call for projects’ voor de Nationale Roadmap Grootschalige Onderzoeksinfrastructuren van NWO. In het voorstel bundelen CLARIN-NL en DARIAH-NL hun krachten in een enkelvoudig voorstel voor een digitale infrastructuur voor de Geestes- en Sociale Wetenschappen.

Het project werd net niet gehonoreerd maar wel op de Roadmap gezet en kreeg 1 miljoen ‘zaaigeld’ om het consortium in stand te houden, demonstrators te bouwen en een nieuwe aanvraag in te dienen voor 1 oktober 2013.

Woensdagmiddag 11 september zal een CLARIAH-demonstrator bijeenkomst plaatsvinden in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst zal het nieuwe CLARIAH-voorstel worden gepresenteerd aan alle betrokkenen en andere geïnteresseerden. Aan de hand van de feedback van de aanwezigen zullen laatste verbeteringen in het voorstel kunnen worden aangebracht. De verschillende demonstrator-projecten zullen hun resultaten presenteren.

Inschrijven

In verband met de organisatie van deze bijeenkomst vragen we u via het klikken op onderstaande buttons op deze mail te reageren.

 

 

Ik kom naar de bijeenkomst

 

Ik kom NIET

 

Datum en Locatie:

Wo. 11 sep. 2013, 13.00–18.00 

Tinbergenzaal, Het Trippenhuis, Kloveniersburgwal 29 in Amsterdam

 

Programma: http://www.clariah.nl/programma