CLARIAH Demonstratiedag 2013

CLARIAH-demonstrator bijeenkomst

 

11 september 2013

 

CLARIAH is in oktober 2011 ingediend onder de ‘Call for projects’ voor de Nationale Roadmap Grootschalige Onderzoeksinfrastructuren van NWO. In het voorstel bundelen CLARIN-NL en DARIAH-NL hun krachten in een enkelvoudig voorstel voor een digitale infrastructuur voor de Geestes- en Sociale Wetenschappen.

Het project werd net niet gehonoreerd maar wel op de Roadmap gezet en kreeg 1 miljoen ‘zaaigeld’ om het consortium in stand te houden, demonstrators te bouwen en een nieuwe aanvraag in te dienen voor 1 oktober 2013.

Woensdagmiddag 11 september zal een CLARIAH-demonstrator bijeenkomst plaatsvinden in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst zal het nieuwe CLARIAH-voorstel worden gepresenteerd aan alle betrokkenen en andere geïnteresseerden. Aan de hand van de feedback van de aanwezigen zullen laatste verbeteringen in het voorstel kunnen worden aangebracht. De verschillende demonstrator-projecten zullen hun resultaten presenteren.

Inschrijven

In verband met de organisatie van deze bijeenkomst vragen we u via het klikken op onderstaande buttons op deze mail te reageren.

Ik kom naar de bijeenkomst

Ik kom NIET

 

Wo. 11 sep. 2013, 13.00–18.00 Tinbergenzaal, Het Trippenhuis, Kloveniersburgwal 29 in Amsterdam

Voor het programma: http://dav.clariah.nl/programma