Informatiebijeenkomst voor onderzoekers in de ICT en de Geesteswetenschappen

datum 5 februari 2015
tijd 14.00 – 17.00 uur
waar NWO in Den Haag

 

Hierbij nodigen we u uit om op 5 februari deel te nemen aan de bijeenkomst over de call Creatieve Industrie - Thematisch Onderzoek. Deze call binnen de creatieve industrie is bedoeld voor onderzoeksvoorstellen op het snijvlak van ICT en Geesteswetenschappen.
 
Tijdens de bijeenkomst zal een toelichting op de call worden gegeven. Daarnaast nodigen we u uit uw onderzoeksvoorstellen te pitchen voor onderzoekers en bedrijfsleven. Zo kunt u onderzoekers uit de andere discipline met hun eigen expertise aantrekken, om advies vragen of tot samenwerking komen. Adviseurs van de Kamer van Koophandel helpen u ook verder met het vinden van contacten binnen het bedrijfsleven.
 
De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur en zal worden geopend door Annemarie Bos, de directeur van het gebied Geesteswetenschappen. Vervolgens kunt u een korte presentatie geven om uw plannen toe te lichten en de andere plannen te vernemen. Afsluitend is er een borrel rond 5 uur.

Indien u geïnteresseerd bent, reserveer dan deze middag in uw agenda en meld u aan via . U kunt via www.nwo.nl/cialle informatie vinden over de call Creatieve Industrie – Thematisch onderzoek en de andere calls die NWO organiseert. Als u een presentatie wilt geven of inhoudelijke vragen heeft neem dan contact met ons op: .